HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

resultater fundet Filter

Bachelor of sygepleje (internationale) top-up 1 års grad

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Bachelor
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Uddannelsen er rettet mod at forberede internationalt anerkendte diplom sygeplejersker til at arbejde globalt. Programmet sikrer, at de studerende opnår den faglige kompetence ...

Læs mere

Honours BA i Contemporary Disability Studies

Open Training College
BA
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Honours BA i Contemporary Disability Studies giver kvalificerede arbejdere inden for social pleje og andre fagfolk viden og færdigheder til at foretage væsentlige, positive æn ...

Læs mere