HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Parma

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Osten by i Italien - Parma er kendt for sin arkitektur og rige kulturarv. Det har nogle af de ældste universiteter i Italien som University of Parma. Derfor skal den, der er interesseret i at få en god uddannelse i en traditionel sted bor i Parma.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Parma. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Parma. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Parma og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Parma og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Parma direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Parma, Online Filter

Bachelor i sygepleje

University of Parma
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studerende ved University of Parma , kursus i bachelorgrad i sygepleje indskrives i et tre-årigt varigt kursus på fuld tid.

Læs mere

Bachelor i obstetrik

University of Parma
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kurset i jordemoder er et treårigt kursus og sigter mod den teoretisk-praktiske uddannelse for den fremtidige jordemoder. Fokus er på dybdegående viden om fysiologi, forfremme ...

Læs mere