HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Osten by i Italien - Parma er kendt for sin arkitektur og rige kulturarv. Det har nogle af de ældste universiteter i Italien som University of Parma. Derfor skal den, der er interesseret i at få en god uddannelse i en traditionel sted bor i Parma.

Universiteter for bachelorgrad i Italien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Italien her.

resultater fundet Filter

Master i teori og metoder til forebyggende og tilpassede fysiske aktiviteter

University of Parma
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Parma

Kandidatuddannelsen i teori og metoder til forebyggende og tilpasset fysisk aktivitet er en toårig ledig adgangsstyrke til 120 ECT'er. Lærere af fysisk uddannelse og sportsaktiviteter. Dette er et dagligliv og social deltagelse.

Bachelor i obstetrik

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

Kurset i jordemoder er en teori om praktisk træning for den fremtidige jordemoder. Fokus er på indgående kendskab til fysiologi, fremme og vedligeholdelse af kvinders sundhed på alle stadier af livet med særlig opmærksomhed mod moderbarnsparret.

Bachelor i sygepleje

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

De studerende på University of Parma , Kursus af bachelorgrad i sygepleje er indskrevet i en tre-års fuldtidsbeskæftigelse kursus der varer.