HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Osten by i Italien - Parma er kendt for sin arkitektur og rige kulturarv. Det har nogle af de ældste universiteter i Italien som University of Parma. Derfor skal den, der er interesseret i at få en god uddannelse i en traditionel sted bor i Parma.

Universiteter for bachelorgrad i Italien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Italien her.

resultater fundet Filter

Bachelor i sportvidenskab, fysisk træning og menneskers sundhed

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Studiet, der er inkarderet i Institut for Medicin og Kirurgi, har til formål at uddanne kandidater, der kan handle inden for menneskers sundhed, fitness og sport, ved hjælp af universitetets og sportsverdenens færdigheder og professionalisme, også efter af aftaler indgået med CUS Parma og med CONI og Sportsforbundene.

Bachelor i obstetrik

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Gradskurset i obstetrik er struktureret over tre år og sigter mod den teoretiske praktiske uddannelse af jordemodernes faglige figur. Fokus er på indgående kendskab til fysiologi, fremme og vedligeholdelse af kvinders helbred på alle stadier af livet med særlig opmærksomhed mod moderbarnsparret.

Bachelor i sygepleje

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Kurset sigter mod at nå de uddannelsesmæssige mål, der er defineret nedenfor af områder