HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Universiteter for bachelorgrad i Italien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Italien her.

resultater fundet Filter

Bachelor i teknologi engineering for sundhed (undervist i italiensk)

University Of Bergamo
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Bergamo

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører, der vil arbejde med medicinsk personale til at give patienter med mere effektive behandlinger, der er baseret på anvendelse af innovative teknologier. Denne professionelle er også i stand til at organisere og gøre effektiv brug af teknologiske værktøjer til patientpleje og bistand.

Bachelor i medicin og kirurgi

University of Bologna
på universitet Fuldtid 6 år October 2019 Italien Bologna

Hovedformålet med enkeltcyklusuddannelsen i medicin og kirurgi er at yde medicinske kandidater med den viden og færdigheder, der kræves for at udøve en moderne form for medicin; de skal være i stand til at indarbejde sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, behandling og rehabilitering i deres praksis, og de skal også kunne gøre det i en international sammenhæng.

Bachelor i genomforskning

University of Bologna
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Bologna

Den internationale grad i genomics giver det teoretiske og praktiske grundlag for uddannelse af en professionel, der er i stand til at anvende IT, matematiske og statistiske færdigheder til analyse af genomiske data og dermed til analyse af transcriptomiske, proteomiske og epigenomiske data, systembiologi og metagenomics, i prokaryoter, eukaryoter og mennesker.

Bachelor i sportvidenskab, fysisk træning og menneskers sundhed

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Studiet, der er inkarderet i Institut for Medicin og Kirurgi, har til formål at uddanne kandidater, der kan handle inden for menneskers sundhed, fitness og sport, ved hjælp af universitetets og sportsverdenens færdigheder og professionalisme, også efter af aftaler indgået med CUS Parma og med CONI og Sportsforbundene.

Bachelor i obstetrik

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Gradskurset i obstetrik er struktureret over tre år og sigter mod den teoretiske praktiske uddannelse af jordemodernes faglige figur. Fokus er på indgående kendskab til fysiologi, fremme og vedligeholdelse af kvinders helbred på alle stadier af livet med særlig opmærksomhed mod moderbarnsparret.

Bachelor i sygepleje

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Parma

Kurset sigter mod at nå de uddannelsesmæssige mål, der er defineret nedenfor af områder

Bachelor's Degree in Nursing

Sapienza University of Rome
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Italien Rome

Den Bachelor-programmet i Sygepleje, som er den første og eneste Nursing program i øjeblikket på engelsk i Italien, forbereder eleverne til at arbejde som certificerede kliniske sygeplejersker og certificerede sygepleje specialister (anæstesilæger, fødselslæger, prænatal og gynækologisk pleje) i offentlige og private sundhedsfaciliteter tværs det Europæiske Fællesskab.