Filter
Bachelor
Kina Jiangsu Nanjing Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kina tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Universiteter for bachelorgrad i Kina. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Kina her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Kina
Jiangsu
Nanjing
Studietype
Hastighed
Southeast University

Ifølge "Foreløbige forordninger om kvalitetskontrol standarder for engelsksprogede Medicinsk Undergraduate Education for internationale studerende i Kina", har Undervisni ... [+]

Bachelor of Medicine Science Ifølge "Foreløbige forordninger om kvalitetskontrol standarder for engelsksprogede Medicinsk Undergraduate Education for internationale studerende i Kina", har Undervisningsministeriet i Kina godkendt Southeast University som en af de kvalificerede universiteter i Kina for at tilmelde internationale studerende i engelsksprogede bacheloruddannelse i medicin. For at fremskynde sin trin i internationalisering, vil Sydøstjylland Universitet fortsat tilmelde internationale studerende i engelsksprogede bacheloruddannelse i medicin i efteråret-halvår af 2010. Programmet sigter mod at dyrke kvalificerede internationale medicinske fagfolk, under behørig hensyntagen til de mulige behov for dem til at tjene i deres fædreland eller andre lande. Efter at have afsluttet de samlede nødvendige kreditter, vil de studerende blive tildelt diplom af Southeast University og kvalificerede studerende vil modtage Bachelor of Medicine Science (MBBS). Kandidater vil få mulighed for at tilmelde Physician kvalifikationseksamen i henhold til de relative regler i det pågældende land. Undervises på engelsk, programmet er åbent for internationale studerende i forfølgelsen af videnskab og praksis af medicin, hvis kurser udbydes af Medical College, SEU. Oversigt over Medical College, SEU Medical College i Southeast University, stammer fra Nanjing Railway Medical College, hvis oprindelse kan spores tilbage til Medical College of Central University blev grundlagt i 1935, blev slået sammen til Southeast University i 2000. Det nyder sin prestige hjemme og i udlandet for sin lange historie og uddannelse af høj kvalitet. College of Medicine, Sydøstjylland University (SEU), ligger ved den naturskønne Xuanwu Lake i Nanjing, en historisk og kulturel by i Kina, der grænser Hunan Street, et nationalt berømt virksomhed... [-]

Kina Nanjing
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk