Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervelse af en bachelorgrad er et vigtigt første skridt i at forfølge enhver karriere, og det kunne åbne døre til en række faglige og uddannelsesmæssige muligheder. Mens mange studerende vælger at komme ind på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse, andre vælger at forfølge en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Hvad er en Bachelor i Chiropracty? Kiropraktik medicin er et hastigt voksende område i hele verden. Et program på dette område, vil hjælpe med at forberede dig med den viden og de færdigheder, du har brug for at begynde din karriere. Mens mange lande kræver en kandidatgrad for at begynde at praktisere, at programmet er en fremragende skridt. I løbet af studiet, vil du lære om behandling og diagnosticering af knogler, led og muskler lidelser. Vigtigste kurser omfatter anatomi og fysiologi.

Kiropraktik medicin er en respekteret stoffri løsning på mange lidelser, og kiropraktorer er i høj efterspørgsel.Udøvere er rapporteret at have høj trivsel, mens du tjener løn kan sammenlignes med dental og medicinske læger i andre områder.

Udgifterne til programmet vil variere meget på den institution, du vælger at deltage. Du vil gerne sørge for, at du fuldt ud forskningsprogrammer og finde den løsning, der passer til dine økonomiske behov. Kontakt til skolen for omkostningerne oplysninger er også et nyttigt.

Efter at have afsluttet et program i chiropracty, vil de fleste individer fortsat en master eller andre højere grad på det medicinske område, da mange lande kræver yderligere uddannelse. Andre kandidater kan være i stand til at finde stillinger som assistenter i kiropraktik kontorer. Når individer er anerkendt som praktiserende kiropraktorer, kan de arbejde for en eksisterende praksis eller starte en af ​​deres egne. De vil arbejde med patienterne dagligt som de diagnosticere og behandle fælles og muskel lidelser.

Der er antallet af internationale institutioner, der tilbyder programmer i chiropracty, og du kan nemt finde den skole, der passer til dine behov. Til at begynde at undersøge, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk. ... [+]

. Hvorfor skal jeg studere kiropraktik?Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en væsentlig årsag til funktionshæmning med enorme socioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktik er et førende erhverv i forbindelse med dette problem.Det er et erhverv, der beskæftiger sig med patienter og giver midler til konservativ pleje.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic er inden for Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestigefyldt center, der blev etableret i 1892Modellen af uddannelse er baseret på små kohorter og giver dermed en personlig uddannelseLæreplanen er fuldt godkendt af Det Europæiske Råd på KiropraktikuddannelseDet var den første institution at tilbyde uddannelse og kurser i kiropraktik i Spanien, og det er blevet akkrediteret siden den allerførste eksamenFakultetet består af akademikere fra offentlige og private universiteter med omfattende og forskelligartede akademiske og kliniske baggrunde.Internationale udvekslingsmuligheder er tilgængelige med institutioner i Japan, Canada, Mexico, Brasilien og USALær en evidensbaseret og patientcentreret læseplanHvad skal jeg gøre for at blive studerende?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til f ... [+]

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål at kombinere disciplin kiropraktik med avancerede pædagogiske strategier, læring og evaluering .

Videnskab, kunst og filosofi

Kiropraktik har været afhængige traditionelt på tre søjler: filosofi, videnskab og kunst. Derfor, i udviklingen af ​​pensum, har prioriteringen af ​​vores akademiske hold været at opnå en balance mellem disse tre søjler. Da pensum er på linje med kiropraktik principper, det kombinerer studiet af basale og kliniske videnskaber med en dyb refleksion over den medfødte evne til vores krop til at optimere deres helbred.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
5 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk