HEALTHCARESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervelse af en bachelorgrad er et vigtigt første skridt i at forfølge enhver karriere, og det kunne åbne døre til en række faglige og uddannelsesmæssige muligheder. Mens mange studerende vælger at komme ind på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse, andre vælger at forfølge en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Hvad er en Bachelor i Chiropracty? Kiropraktik medicin er et hastigt voksende område i hele verden. Et program på dette område, vil hjælpe med at forberede dig med den viden og de færdigheder, du har brug for at begynde din karriere. Mens mange lande kræver en kandidatgrad for at begynde at praktisere, at programmet er en fremragende skridt. I løbet af studiet, vil du lære om behandling og diagnosticering af knogler, led og muskler lidelser. Vigtigste kurser omfatter anatomi og fysiologi.

Kiropraktik medicin er en respekteret stoffri løsning på mange lidelser, og kiropraktorer er i høj efterspørgsel.Udøvere er rapporteret at have høj trivsel, mens du tjener løn kan sammenlignes med dental og medicinske læger i andre områder.

Udgifterne til programmet vil variere meget på den institution, du vælger at deltage. Du vil gerne sørge for, at du fuldt ud forskningsprogrammer og finde den løsning, der passer til dine økonomiske behov. Kontakt til skolen for omkostningerne oplysninger er også et nyttigt.

Efter at have afsluttet et program i chiropracty, vil de fleste individer fortsat en master eller andre højere grad på det medicinske område, da mange lande kræver yderligere uddannelse. Andre kandidater kan være i stand til at finde stillinger som assistenter i kiropraktik kontorer. Når individer er anerkendt som praktiserende kiropraktorer, kan de arbejde for en eksisterende praksis eller starte en af ​​deres egne. De vil arbejde med patienterne dagligt som de diagnosticere og behandle fælles og muskel lidelser.

Der er antallet af internationale institutioner, der tilbyder programmer i chiropracty, og du kan nemt finde den skole, der passer til dine behov. Til at begynde at undersøge, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

6 Resultater i Kiropraktik Filter

Bachelor i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
Spansk
på universitet

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål ...

Læs mere

Bachelor of Health Professions

Felician University
BSc
26 Aug 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Biologi Pre-Professional programmer giver eleverne mulighed for at optjene en BS i biologi fra Felician University og en kandidatgrad fra en række samarbejdsvillige faglige ud ...

Læs mere

BSc (Hons) Kiropraktik

International Medical University
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vi er det første og eneste universitet, der tilbyder det komplette kiropraktiske uddannelsesprogram i Malaysia såvel som i hele Sydøstasien. Programmet består af 4 års akademi ...

Læs mere

Bachelor i sundhedsvidenskab i kiropratiske

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 år
30 Sep 2020
Engelsk
på universitet

Vores afdeling tilbyder en fireårig kandidatuddannelse i sundhedsvidenskab, kiropraktik, der er åben den 1. april hvert år. Ansøgere er forpligtet til at deltage i en samtale ...

Læs mere

Bachelor i Kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina
Bachelor
Sep 2020
<
4 år
Spanish (Spain)
Engelsk
på universitet

Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk.

Læs mere

Logan University
BSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Kandidater til kandidatuddannelsen i humanbiologi grad skal have opnået mindst 50 procent af de krævede hovedpoint i Logan.

Læs mere