Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er optjent af en person, der har gennemgået en bacheloruddannelse og gennemført de anbefalede øverste divisionskurser for en valgt major. Bacheloruddannelserne tager typisk fire år at afslutte.

Hvad er en bachelor i gratis medicin? Dette program fokuserer på at udstyre deltagere med evnen og knowhow til at vurdere muskuloskeletale tilstande og behandle dem via manipulative midler uden medicin. I løbet af deres studie kan eleverne lære at genkende de forskellige tegn og symptomer på muskuloskeletale lidelser, som kan omfatte led- og muskelsmerter eller abnormiteter. Kurserne er helt baseret på videnskab, og mange af dem leverer en praktisk tilgang, så de studerende efter graduering er klar til at komme ind i arbejdslivet. Kurser kan også fokusere på at undervise eleverne i at styre opgørelse, opretholde et budget og administrere personale, nødvendige færdigheder til dem, der ønsker at drive en privat praksis.

Personer, der opnår deres bachelor i dette studieområde, kan gå væk med mange værdifulde tværfaglige færdigheder, herunder stærk kritisk tænkning og analytiske evner. Kandidater har også en tendens til at være mere forståelse og åbent. Alle træk kan tjene dem godt i deres erhverv og i livet.

Udgifterne til en bachelorgrad varierer fra sted til sted og skole til skole. Faktorer, som kan påvirke de samlede uddannelsesomkostninger, er programmets varighed, og skolen deltog.

Personer, der uddannes med en bachelor i gratis medicin, kan opleve, at de er vel rustede til at forfølge en række spændende karriere inden for medicin. Ud over at blive kiropraktorer kan kandidater også blive massage terapeuter, fysioterapeuter, akupunktører, homøopati specialister, yogier, ernærings- og kosteksperter, mediatorer eller biofeedback-eksperter. Kandidater kan gå på arbejde inden for en klinik, eller de kan vælge at starte deres egen praksis.

Flere skoler begynder at tilbyde online kurser inden for dette studieområde, hvilket er praktisk for studerende, der ønsker at arbejde, mens de opnår deres uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

3 Resultater i Komplementær medicin

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Den forberedende træning af en osteopat følger tidsplanen for videregående uddannelse. Hver cyklus indeholder regelmæssige videnindsamlingsvurderinger. Uddannelsen er i o ... [+]

Læreplanen

Den forberedende træning af en osteopat følger tidsplanen for videregående uddannelse. Hver cyklus indeholder regelmæssige videnindsamlingsvurderinger. Uddannelsen er i overensstemmelse med WHO (World Health Organization) standarder og europæiske standarder.

Undervisningsmetoder

ESO har en førsteklasses teknisk platform. Auditorier, amfiteater, klasseværelser og laboratorier, anvendt forskningsenhed og edb-dokumentationscenter, integreret osteopatisk klinik udgør et sæt materialeressourcer på mere end 5000 kvadratmeter.

Program og kurser

ESO Paris er en skole for osteopati forskellig fra andre. Skolen er tilgængelig for alle, uanset sektor eller baccalaureat.... [-]

Frankrig Champs-sur-Marne
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk. ... [+]

Hvorfor skal jeg studere kiropraktik?Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en væsentlig årsag til funktionshæmning med enorme socioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktik er et førende erhverv i forbindelse med dette problem.Det er et erhverv, der beskæftiger sig med patienter og giver midler til konservativ pleje.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic er inden for Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestigefyldt center, der blev etableret i 1892Modellen af uddannelse er baseret på små kohorter og giver dermed en personlig uddannelseLæreplanen er fuldt godkendt af Det Europæiske Råd på KiropraktikuddannelseDet var den første institution at tilbyde uddannelse og kurser i kiropraktik i Spanien, og det er blevet akkrediteret siden den allerførste eksamenFakultetet består af akademikere fra offentlige og private universiteter med omfattende og forskelligartede akademiske og kliniske baggrunde.Internationale udvekslingsmuligheder er tilgængelige med institutioner i Japan, Canada, Mexico, Brasilien og USALær en evidensbaseret og patientcentreret læseplanHvad skal jeg gøre for at blive studerende?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til f ... [+]

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål at kombinere disciplin kiropraktik med avancerede pædagogiske strategier, læring og evaluering .

Videnskab, kunst og filosofi

Kiropraktik har været afhængige traditionelt på tre søjler: filosofi, videnskab og kunst. Derfor, i udviklingen af ​​pensum, har prioriteringen af ​​vores akademiske hold været at opnå en balance mellem disse tre søjler. Da pensum er på linje med kiropraktik principper, det kombinerer studiet af basale og kliniske videnskaber med en dyb refleksion over den medfødte evne til vores krop til at optimere deres helbred.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
5 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk