HEALTHCARESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er optjent af en person, der har gennemgået en bacheloruddannelse og gennemført de anbefalede øverste divisionskurser for en valgt major. Bacheloruddannelserne tager typisk fire år at afslutte.

Hvad er en bachelor i gratis medicin? Dette program fokuserer på at udstyre deltagere med evnen og knowhow til at vurdere muskuloskeletale tilstande og behandle dem via manipulative midler uden medicin. I løbet af deres studie kan eleverne lære at genkende de forskellige tegn og symptomer på muskuloskeletale lidelser, som kan omfatte led- og muskelsmerter eller abnormiteter. Kurserne er helt baseret på videnskab, og mange af dem leverer en praktisk tilgang, så de studerende efter graduering er klar til at komme ind i arbejdslivet. Kurser kan også fokusere på at undervise eleverne i at styre opgørelse, opretholde et budget og administrere personale, nødvendige færdigheder til dem, der ønsker at drive en privat praksis.

Personer, der opnår deres bachelor i dette studieområde, kan gå væk med mange værdifulde tværfaglige færdigheder, herunder stærk kritisk tænkning og analytiske evner. Kandidater har også en tendens til at være mere forståelse og åbent. Alle træk kan tjene dem godt i deres erhverv og i livet.

Udgifterne til en bachelorgrad varierer fra sted til sted og skole til skole. Faktorer, som kan påvirke de samlede uddannelsesomkostninger, er programmets varighed, og skolen deltog.

Personer, der uddannes med en bachelor i gratis medicin, kan opleve, at de er vel rustede til at forfølge en række spændende karriere inden for medicin. Ud over at blive kiropraktorer kan kandidater også blive massage terapeuter, fysioterapeuter, akupunktører, homøopati specialister, yogier, ernærings- og kosteksperter, mediatorer eller biofeedback-eksperter. Kandidater kan gå på arbejde inden for en klinik, eller de kan vælge at starte deres egen praksis.

Flere skoler begynder at tilbyde online kurser inden for dette studieområde, hvilket er praktisk for studerende, der ønsker at arbejde, mens de opnår deres uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Komplementær medicin Filter

Bachelor i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Bachelor 01 September 2020 Fuldtid Engelsk Spansk på universitet

Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål ...

Læs mere

Bachelor i Kiropraktik

Real Centro Universitario Maria Cristina
Bachelor September 2020 Spanish Engelsk på universitet

Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk.

Læs mere

Grundlæggende træning af osteopat

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Bachelor 01 September 2020 Fuldtid Fransk på universitet

Den forberedende træning af en osteopat følger tidsplanen for videregående uddannelse. Hver cyklus indeholder regelmæssige videnindsamlingsvurderinger. Uddannelsen er i overen ...

Læs mere