HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Letland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Universiteter for bachelorgrad i Letland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Letland her.

resultater fundet Filter

Bachelor i optometri

Bachelor
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Dette program er baseret på studier af naturvidenskaber, medicin og grundlæggende principper for den primære øjenplejetjeneste. Bachelorprogram er det første trin i profession ...

Læs mere

Professionel tandlæge

Bachelor
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Tandeplanen fører til tandlægen og danner grundlaget for specialundervisning eller videnskabelig (ph.d.) undersøgelse. Formålet med studiet er at forberede kvalificerede speci ...

Læs mere