HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Letland tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Letland, officielt Republikken Letland er et land i den baltiske region Nordeuropa. Landet grænser mod nord af Estland, mod syd af Litauen, mod øst af Rusland, og mod sydøst fra Belarus. Letterne er et baltiske folk, kulturelt relateret til litauerne. Capital er Riga, som er hjemsted for Letlands universitet med mere end 23.000 indskrevne studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Letland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Letland her.

resultater fundet Filter

Bachelor i optometri

University of Latvia
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2020 Letland Riga + 1 mere

Dette program er baseret på studier af naturvidenskaber, medicin og grundlæggende principper for den primære øjenplejetjeneste. Bachelorprogram er det første trin i professionel optometristundervisning i Letland.

Professionel tandlæge

University of Latvia
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Letland Riga

Tandeplanen fører til tandlægen og danner grundlaget for specialundervisning eller videnskabelig (ph.d.) undersøgelse. Formålet med studiet er at forberede kvalificerede specialister med teoretiske og praktiske færdigheder, der er passende til at begynde uafhængigt at praktisere generel tandpleje.