Filter
Bachelor
Litauen Kaunas Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Kaunas

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Kaunas er blevet berømt for sin kulturelle arv og akademisk værdi. Uddannelsesinstitutioner i byen, såsom Vytautas Magnus University, litauiske University of Health Sciences, og Aleksandras Stulginskis University har bemyndigelse menneskelig kapital med uddannelse af høj kvalitet siden år.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kaunas. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Kaunas. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Kaunas og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Kaunas og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Kaunas direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Litauen
Kaunas
Studietype
Hastighed
Lithuanian University of Health Sciences

The Food Safety Uddannelsen har til formål at forberede fagfolk, der afsættes til anvendelsen af ​​deres færdigheder og viden til beskyttelse og forbedring af folkesundhe ... [+]

Bachelor of Public Health - Fødevaresikkerhed

Kort information om programmet Type undersøgelser: Bachelor studier Varighed: 4 år Grad: Bachelor of Public Health, Fødevaresikkerhed programmet ECTS-point: 240 Curriculum The Food Safety Uddannelsen har til formål at forberede fagfolk, der afsættes til anvendelsen af ​​deres færdigheder og viden til beskyttelse og forbedring af folkesundheden ved at sikre og forbedre fødevaresikkerheden langs fødevarekæden og ved at reducere menneskers eksponering for kemiske og biologiske farer i forbindelse med kostforbruget. Undervisningsmetoder Kursusaktiviteter er organiseret i semestre: studerende har 5-7 fag hvert semester. Et par obligatoriske placeringer skal være afsluttet ved fødevarerelaterede laboratorier, fødevareindustrien, veterinære tjenester eller organer med ansvar for sikkerheden i fødekæden. Evaluering af resultater Eksamen er taget ved afslutningen af ​​hvert fag. Studierne er afsluttet med en bachelor-afhandling forsvar. Kompetencer du får Kandidater i fødevaresikkerhed vil have mulighed for at:... [-]

Litauen Kaunas
September 2019
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk