Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

MSc i Farmakologi

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

På trods af folkelig tro forbereder undersøgelsen af ​​farmaceutisk videnskab ikke personer til at blive apotekere. Det fokuserer snarere på at forberede elever til stillinger inden for forskning, markedsføring, engros, administration og regulering af lægemidler, som alle er vigtige for at give forbrugerne sikrere og mere effektive lægemidler. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor apotek

Ohio Northern University
på universitet Fuldtid 6 år September 2019 USA Columbus

Vi praler en direkte indgang (0-6) PharmD program - en af ​​kun syv i nationen. Det betyder, at du optaget på apoteket program på dag ét. Ingen ventetid, ingen hoops, ingen benægtelser efter du har investeret flere år på college kurser. Du kommer til at være en farmaceut under uddannelse fra det øjeblik du ankommer på campus. [+]

Gør indtryk

Vi praler en direkte indgang (0-6) PharmD program - en af ​​kun syv i nationen. Det betyder, at du optaget på apoteket program på dag ét. Ingen ventetid, ingen hoops, ingen benægtelser efter du har investeret flere år på college kurser. Du kommer til at være en farmaceut under uddannelse fra det øjeblik du ankommer på campus.

Vores akademiske program er stringent. Forvent at arbejde hårdt og blive udfordret. Men ingen grund til at understrege, fordi vi tilbyder en støttende og ikke-konkurrencepræget miljø. Dine professorer, kolleger apotek studerende, og ONU alumner bliver dine venner og familie. De vil hjælpe dig lykkes og åbne døre for dig.

Større institutioner kan bare ikke give den individualiserede opmærksomhed og mulighed, du finder her. Fra Fielding opkald i Drug and Health Information Center til rådgivning patienter på et samfund sundhed fair, fra at hjælpe en professor med tilskud finansieret forskning til overskrift op et apotek studenterorganisation - mulighederne åbne for du er virkelig utroligt!... [-]