Filter
Bachelor
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange mennesker over hele kloden vælger at forfølge en bachelorgrad som en måde at udvide deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale. Dette internationalt anerkendte akademisk sondring skænket personer, der reelt fuldføre tre eller fire års omfattende kurser relateret til et bestemt område eller felt.

Lige hvad er en bachelor i Health Systems? Dette intensive studieforløb er at give deltagerne den skillset behov for at etablere rentable karriere, der involverer planlægning, lede og koordinere af sundhedsydelser og systemer i hele verden. Læseplaner i disse programmer dækker typisk spørgsmål som verdens sundhedssystemer og sundhedspersonale økonomi, finansiering og etik, mens yderligere vægt ofte vægt på statistik, kommunikation og human resource management som den vedrører sundhedsvæsenet.

De, der tjener bachelor i Health Systems er forberedt på en lang række velbetalte entry-level positioner relateret til sundhedsvæsenet. De er også ofte er ansat før dem i marken uden grader eller med associerede grader.

Undervisning omkostninger svinge betydeligt fra sundhedssystemer grad program til et andet på grund af faktorer som selvfølgelig popularitet og geografi. Studerende rådes til at komme i kontakt med indlæggelser kontor på hver skole, de overvejer for relevante undervisning information og priser.

Denne studium forbereder kandidater til en karriere inden for det medicinske og sundhedsydelser sektor. Mange bliver medicinske eller sundhedsmæssige service managers, mens andre finder arbejde som kliniske ledere, medicinske administratorer eller plejehjem administratorer. Andre vedtage roller i relation til information om sundhed, mens andre endnu bruge graden som grundlag for begynder en mere avanceret uddannelse involverer sundhedspleje eller sundhedsvæsenet.Generelt er en kandidatgrad kræves for dem, der ønsker at undervise sundhedssystemerne eller hermed beslægtede fag på det kollegiale niveau.

Mange skoler rundt om i verden tilbyder online Bachelor i Sundhed Systems programmer, og mange af disse programmer er beskrevet i detaljer i vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer

1 Resultater i Sundhedssystemer

University of Southern Indiana

Det amerikanske sundhedssystem ændrer sig hurtigt, og du kan forblive foran kurven ved at fuldføre en bachelorgrad i sundhedsvæsenet hos USI. Beskæftigelsen på det medici ... [+]

Der er mange rige og varierede muligheder i sundhedssektoren, især hos USI.

Det amerikanske sundhedssystem ændrer sig hurtigt, og du kan forblive foran kurven ved at fuldføre en bachelorgrad i sundhedsvæsenet hos USI. Beskæftigelsen på det medicinske område forventes at vokse hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv, da branchen fortsætter med at udvide og diversificere. Kandidater fra vores sundhedstjeneste program har en fremragende jobplacering rekord og en næsten perfekt acceptgrad at graduere skole.

Intet andet bacheloruddannelsesprogram i Indiana har en tilsvarende oversigt over karriereudfald. Vores studerende får en bred forståelse af sundhedsvæsenet gennem udforskning af emner og emner, der påvirker samfundets og individets sundhed. Derudover kan intet andet indianers sundhedsplejeprogram til undervisere sammenligne USIs kombination af praktisk fakultet, forsknings muligheder, praktisk erfaring og karriereorienteret specialisering. Sundhedstjenesteprogrammet ved USI tilbyder en fremragende akademisk oplevelse, som vil forberede eleverne på de komplekse roller, de vil udføre i formuleringen af ​​fremtidens sundhedspleje i USA. Unikke muligheder giver dig en fordel i sundhedsplejejobsmarkedet.... [-]

USA Evansville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk