HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Hvis du har brug for det bedste studiemiljø i Asien, tilmelde til den videregående uddannelse i Malaysia.Det er et land med rig kultur og store aktiviteter til at forlade dig underholdt og afslappet, mens du studerer i landet

The Rice Bowl i Malaysia, Kedah er byen fyldt med rig kultur og arv. Dette sted har nogle af de store universiteter i Malaysia såsom AIMST University. Dette universitet tilbyder en bred vifte af uddannelser som medicin.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

Bachelor of fysioterapi (Hons)

AIMST University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

Bachelor of Dental Technology

AIMST University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

Bachelor i medicin & bachelor for kirurgi (MBBS)

AIMST University
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

Den AIMST University Medical program er moderne og innovativ. Den er inspireret af klinisk integrerede pensum fulgt af større medicinske skoler i Det Forenede Kongerige og indeholder også lokale krav fastsat af Medical Council malaysiske. Det 5-årigt program gennemføres helt inden for staten.