HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

Bachelor i biomedicinsk videnskab (Honours)

Lakshveer Overseas Solution
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Bachelor of Biomedical Sciences (Honours) er et omfattende program, der sigter mod at træne eleverne i forskellige discipliner inden for medicinsk videnskab.

Bachelor of Medicine

Lakshveer Overseas Solution
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Medicinske universiteter i Malaysia tilbyder generelt en femårig bacheloruddannelse for fremtidige læger. Det er obligatorisk for studerende, der har gået fra gymnasiet til at arbejde i regeringshospitalet under husholdningsuddannelse i en periode på tre år.

Mbbs bachelor i medicin - bachelor i kirurgi

Melaka-Manipal Medical College
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Malacca

Fase I (Manipal Campus, Indien) 2,5 år af prækliniske undersøgelser

Bachelor of Dental Surgery

Melaka-Manipal Medical College
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Malacca

Det femårige Bachelor of Dental Surgery (BDS) -program udføres i Manipal campus, Indien for fase I og Melaka campus, Malaysia for fase II. Indsatsen er en ægte afspejling af den manipale vision i at opdrage elever med tunge personligheder og at styrke den manipale værdibaserede uddannelse.

Bachelor medicinsk laboratorium videnskab (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Shah Alam

Medicinsk Laboratory Science (MLS) program giver en mulighed for uddannelse og erhvervsuddannelse i alle de store discipliner medicinsk

Bachelor - sundhedsvidenskab

INTI International University & Colleges, Malaysia
på universitet Fuldtid Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur Batu Pahat

Vores Sundhedsvidenskab programmer hjælper med at forberede dig til at tage op disse roller. Vi dækker en vifte i vores pensum, der omfatter diagnostik, tekniske, terapeutiske og direkte patientpleje og support.

Bachelor of Engineering (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Malaysia Skudai

Anvendelse af ingeniørteknikker inden for biomedicinsk videnskab vokser gradvis. I dag er der med den stadigt voksende kompleksitet inden for medicinsk teknologi en stigende efterspørgsel efter tekniske fagfolk, som kunne interrelere inden for biomedicin og ingeniørvirksomhed.

Bachelor i Pharmacy (Hons)

International Medical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Denne grad udstyrer dig til arbejde i enhver apotek indstilling, fra hospitalet service og samfundspraksis til medicinalindustrien. Som eksperter i medicin tager apotekerne stadig vigtigere roller og et afgørende medlem af det integrerede sundhedsplejehold.

Bachelor i Dental Kirurgi

International Medical University
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

IMU Tandlægeprogrammet giver et valg af 2 spor til studerende. Det første spor gennemføres i fællesskab af IMU, Malaysia, i samarbejde med engelsktalende oversøiske partneruniversiteter, hvor eleverne bruger første fase i Malaysia og de senere år på et af vores partneruniversiteter. Efter vellykket gennemførelse vil de studerende modtage graden fra det respektive partneruniversitet. Det andet spor er, at eleverne tilbringer hele 5 års bacheloruddannelse i IMU og modtager bacheloruddannelsen fra IMU.

Bachelor of Medicine

International Medical University
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet. På IMU har du mulighed for at studere de første to og et halvt år af graden i IMU og overføre til en af ​​sine partneruniversiteter i Australien, Storbritannien, Irland eller Canada for at gennemføre det medicinske program. Disse internationale partnerskaber betyder, at IMU-læseplanen er udviklet til at opfylde disse universers høje internationale standarder. Studerende, der læser medicin i IMU, har også mulighed for at fuldføre hele graden i IMU. At studere medicin i IMU vil også give dig en Pathway til at træne og arbejde i USA med inkorporering af USMLE Trin 1 Forberedende kursus i IMU's medicinske pensum på tværs af semester 1 til 5. Dermed har vores kandidater tidlige forberedelser og er kompetent til at sidde til USMLE Trin 1 undersøgelse, der skaber en vej mod USAs opholdsmuligheder.

Bachelor i sygepleje (Hons)

International Medical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

IMU Bachelor of Nursing er et 4-årigt fuldtidsprogram, der forbereder en studerende til at blive en registreret sygeplejerske, der er kvalificeret til at praktisere i forskellige indstillinger i enten den offentlige eller private sundhedssektor. Efter eksamen med en bachelorgrad i sygepleje kan kandidaten vælge at arbejde som registreret sygeplejerske eller forfølge et avanceret eksamensbevis eller efter specialisering inden for barsels-, ortopædisk, pleje- og sygepleje, nyresygepleje, perioperativ sygepleje, samfundssygepleje, sygepleje i gerontologi og mere . Kandidater kan også vælge at videreføre deres studier på kandidat- og ph.d.-niveau.