$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mens associerede grader er en god måde at skimme overfladen af ​​et specifikt område i uddannelsen spektrum, det er bachelorgrad, der virkelig fordyber de studerende i de indre funktioner i en branche eller undersøgelsesområdet. Uddannelser kan tilbydes på campus og online og ofte tager fire år at gennemføre. Så hvad er en bachelor i Massageterapi? Dette program er beregnet til at gi… Læs mere

Mens associerede grader er en god måde at skimme overfladen af ​​et specifikt område i uddannelsen spektrum, det er bachelorgrad, der virkelig fordyber de studerende i de indre funktioner i en branche eller undersøgelsesområdet. Uddannelser kan tilbydes på campus og online og ofte tager fire år at gennemføre.

Så hvad er en bachelor i Massageterapi? Dette program er beregnet til at give et fundament for studerende interesseret i massage terapi, samt dem, der allerede har gennemført terapi kurser massage. Instruktører kan tilbyde lektioner om professionel kommunikation, sundhedspleje ledelse og samfundsvidenskab. Kurser kan også være centreret om at arbejde i alternativ medicin miljø, naturlig sundhed, afgiftning og massage modaliteter.

En fordel ved at tilmelde dig i en bachelor massage terapi uddannelsen for personer, der allerede er ansat i branchen er, at de kan øge deres bord certificering og bygge videre på den viden, de allerede har. Supplere viden er en fantastisk måde at udforske forskellige områder af massage terapi, tilbyde flere tjenester til kunder og potentielt tjene en højere løn.

Med hensyn til omkostningerne ved en Bachelor i Massageterapi grad, nogle af de mest almindelige afgørende faktorer omfatter den geografiske placering af instituttet, undervisning, udgifter til bøger og kursusmaterialer. Det er altid bedst at komme i direkte kontakt med skolerne for at finde ud af den mest aktuelle finansielle oplysninger.

Den mest udbredte karriere for kandidater for massage terapi bacheloruddannelser er massør. Hvad er unikt ved feltet er, at det giver en række forskellige massage stilarter, kendt som modaliteter.Eksempler på disse modaliteter omfatter dybe tissue massage, svensk massage og sportsmassage. At lære at styre en virksomhed ved at tage klasser på markedsføring og bogholderi er en anden fordel for at opnå en bachelorgrad.

Ease nogen spænding, du måtte have om fremtiden for din karriere med en pædagogisk massage. Programmer massage terapi er spredt over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
SomaVeda College of Natural Sciences
Brooksville, USA

Nu er tiden inde til at omdirigere din karriere til en mere bæredygtig holistisk rådgivningsmodel, der ikke er begrænset af "Bliv hjemme" eller massageforbud og nye begrænsnin ... +

Nu er tiden inde til at omdirigere din karriere til en mere bæredygtig holistisk rådgivningsmodel, der ikke er begrænset af "Bliv hjemme" eller massageforbud og nye begrænsninger i massageterapi og licenser. -
Bachelor
Engelsk
på universitet