HEALTHCARESTUDIES.DK

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

resultater fundet Filter

Klinisk videnskabsprogram

University of Medicine and Health Sciences
på universitet Fuldtid 5 semestre September 2019 Saint Kitts og Nevis Basseterre USA New York + 2 mere

Det kliniske videnskabsprogram er designet til at give de studerende et bredt spektrum af medicinsk praksis, træning i kliniske færdigheder og patientkontakt. Programmet består af et femte semester på vores Maine Campus, såvel som centrale og valgfrie rotationer på tilknyttede amerikanske og canadiske undervisningshospitaler. Vi har oprettet regionale centre, der består af flere hospitaler, for studerende, der ønsker at gennemføre deres kernekraft og valgfrie rotationer i en bestemt region.

Bachelor i sygepleje

Xavier University School of Medicine
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Aruba Oranjestad

Vores BSN Nursing program giver eleverne mulighed for at tjene en treårig accelereret studentereksamen of Science i Sygepleje på vores Caribien medicinsk

Bachelor of Science i sygepleje

Ponce Health Sciences University
på universitet Fuldtid 2 - 3 år September 2019 Puerto Rico Ponce

Bachelor of Science i Sygepleje - To Adgangskrav Options