Filter
Bachelor
Mexico Coahuila Torreón Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Mexico tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Torreon, en af ​​de mest befolkede byer i Mexico, er også en pædagogisk hub. Byen er tjent med en lang række offentlige og private universiteter. Autonomous University i Laguna, Universidad Autónoma i det nordøstlige og iberoamerikanske University - Torreon Campus er de berømte universiteter i byen.

Universiteter for bachelorgrad i Mexico. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Mexico her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Mexico
Coahuila
Torreón
Studietype
Hastighed
Universidad Tecmilenio

Professional udvikler effektive og sunde ernæringsmæssige strategier. ... [+]

. Graduate-profil Vurdere ernæringstilstand individer og sociale grupper. Design og evaluere effektive ernæringsmæssige strategier i henhold til problemerne med enkeltpersoner og sociale grupper. Omfattende styre food tjenester af forskellige typer. Oprette og administrere business rådgivning og rådgivning i områder af ernæring. Brug videnskabelige principper og etisk beslutningstagning til fi. Effektivt integrere tværfaglige teams. Fremme en positiv og effektiv ændringer i livsstil af mennesker. feltarbejde Hospitaler, klinikker og sundhedscentre. Fitnesscentre, skoler og virksomheder, der kræver support ernæring fagfolk. private lægeklinikker. Non-profit organisationer og offentlige institutioner. personlig opmærksomhed til patienter med igangværende pleje krav i deres ernæringstilstand. Min egen virksomhed. Curriculum ... [-]
Mexico Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mere
Juli 2019
Spansk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk