Filter
Bachelor
New Zealand Auckland Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Auckland

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Byområdet New Zealand, har Auckland opbygget sit ry på de faste grund af bedste uddannelsesmæssige standarder. Auckland er hjemsted for mange ansete uddannelsesinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey University er de mest prominente navne.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Auckland. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Auckland. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Auckland og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Auckland og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Auckland direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Master, Auckland, Fjernundervisning

Torrens University Australia

... [+]

Sundhedsfremme Officer

Valgfrie enheder

Indlæggelser kriterier

[-]
New Zealand Auckland
February 2020
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk