Filter
Bachelor
New Zealand Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

De bedste universiteter og handelshøjskoler i New Zealand

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i New Zealand, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Master, New Zealand, Fjernundervisning

Torrens University Australia

... [+]

Sundhedsfremme Officer

Valgfrie enheder

Indlæggelser kriterier

[-]
New Zealand Auckland
February 2020
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk