HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Nigeria tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

Nigeria er blandt de Vestafrika lande giver den bedste kvalitet forskning orienterede elever interaktiv og endda effektiv universitetsuddannelse. Dette land har flere top udfører universiteter, der er klassificeret bedst i Afrika og endda hele verden med de førende være universitetet i Lagos.

Universiteter for bachelorgrad i Nigeria. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Nigeria her.

resultater fundet Filter

Bpharm i farmaci

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Nigeria Benin City

Ansøgere, der søger om optagelse i programmet, der fører til Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Grad skal opfylde kravene i universitetets minimale adgangskrav. Desuden gælder følgende krav til College of Pharmacy.

BNSC i sygepleje videnskab

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Nigeria Benin City

Den Bachelor of Nursing Sciences grad kræver systematisk tilegnelse af viden i kunst og videnskab, der fører til erhvervelsen af ​​de filosofiske holdninger afgørende for professionel sygepleje praksis. Det BNSC program Igbinedion Universitet er professionelle såvel som akademisk. Det sikrer, at mænd og kvinder, der er oprigtigt interesseret i sygeplejefaget er i stand til at forfølge en akademisk karriere som deres kolleger i andre fag.

Bmls i medicinsk laboratorium videnskab

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Marts 2020 Nigeria Benin City

Medicinsk Laboratory Science er en lovende og dynamisk erhverv, der er designet til at give brede baser af fundamental videnskabelig viden og dens anvendelse, således at kandidater er godt rustet til at mødes med skiftende behov for moderne videnskabelig viden overvejer deres centrale rolle i Sundhedspleje levering system.