Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

Bachelor i Sygepleje Practice (Honours)

The Open University
Online Fuldtid Deltid 1 - 16 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Milton Keynes + 1 mere

Hvis du er en sygeplejerske, denne grad er en praktisk måde at tage din karriere fremad, ved at give dig til at optrappe til en udmærkelse grad, samtidig med at tjene. Dens fleksible, modulære tilgang er designet til at imødekomme behovene hos sygeplejersker, der arbejder på tværs af en række indstillinger og specialiteter, i både NHS og uafhængige sektorer. Studiemuligheder fokuserer på nøgleområder for moderne sygepleje - lederskab; aldring og livsforløb; og folkesundhed ... [+]

Bachelor i Sygepleje Practice (Honours)

Hvis du er en sygeplejerske, denne grad er en praktisk måde at tage din karriere fremad, ved at give dig til at optrappe til en udmærkelse grad, samtidig med at tjene. Dens fleksible, modulære tilgang er designet til at imødekomme behovene hos sygeplejersker, der arbejder på tværs af en række indstillinger og specialiteter, i både NHS og uafhængige sektorer. Studiemuligheder fokuserer på nøgleområder for moderne sygepleje - lederskab; aldring og livsforløb; og folkesundhed.

Denne top-up grad giver dig kredit for din eksisterende sygepleje kvalifikation (merit). De fleste studerende med en DipHE kvalifikation vil modtage den maksimale mængde af overført kredit (240 point), gør dem i stand til at starte programmet på Trin 3. Men hvis du får mindre end det maksimale beløb, kan du nødt til at fuldføre yderligere moduler på 2. etape.... [-]