Filter
Bachelor
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er en bachelor uddannelse, der hjælper med at forberede de studerende til en karriere. Uddannelse består af en række generelle studieforløb samt specifikke kurser i deres undersøgelse større. En vis grad normalt tager omkring fire år at gennemføre.

Hvad er en Bachelor i Osteopati? Dette program er designet omkring den viden og principper osteopati, som er en holistisk disciplin, der fokuserer på behandling af muskler og led til at øge den generelle sundhed af en person. Hvert program vil variere, men de fleste studerende vil lære alt om den menneskelige krop ved at tage anatomi, fysiologi, biokemi, og kliniske videnskaber. De vil lære diagnostiske færdigheder, herunder hvordan du udfører medicinske tests, palpering, bevægelse test og digital billedbehandling. De fleste programmer omfatter en undervisningen klinik for at øve hands-on teknikker.

Studerende, der studerer osteopati fordel på en række måder.De udvikler de nødvendige færdigheder til at hjælpe med at behandle en række helbredsmæssige forhold, og der er mange karrieremuligheder efter endt uddannelse.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene en osteopati grad vil variere afhængigt af en række faktorer. Længden af ​​programmet og placeringen af ​​skolen er store determinanter. Eleverne skal komme i kontakt med skoler direkte for at finde ud af om specifikke finansielle forpligtelser.

Mange kandidater med en bachelor i Osteopati vælger at tjene avancerede grader og blive en DO eller osteopatisk læge. Med denne titel, kan kandidater praktisere det fulde omfang af medicin hvor som helst de vælger. De kan vælge at arbejde i privat praksis, på et hospital, eller selv i militæret. Kandidater kan også vælge at arbejde i en række forskellige specialer, herunder kirurgi, intern medicin, obstetrik, familie medicin, og rumfart medicin.

Du kan begynde at lede efter osteopatiske skoler lige nu.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer

1 Resultater i Osteopati

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Den forberedende træning af en osteopat følger tidsplanen for videregående uddannelse. Hver cyklus indeholder regelmæssige videnindsamlingsvurderinger. Uddannelsen er i o ... [+]

Læreplanen

Den forberedende træning af en osteopat følger tidsplanen for videregående uddannelse. Hver cyklus indeholder regelmæssige videnindsamlingsvurderinger. Uddannelsen er i overensstemmelse med WHO (World Health Organization) standarder og europæiske standarder.

Undervisningsmetoder

ESO har en førsteklasses teknisk platform. Auditorier, amfiteater, klasseværelser og laboratorier, anvendt forskningsenhed og edb-dokumentationscenter, integreret osteopatisk klinik udgør et sæt materialeressourcer på mere end 5000 kvadratmeter.

Program og kurser

ESO Paris er en skole for osteopati forskellig fra andre. Skolen er tilgængelig for alle, uanset sektor eller baccalaureat.... [-]

Frankrig Champs-sur-Marne
September 2020
Fransk
Fuldtid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk