Filter
Bachelor
Palæstina Hebron Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Palæstina tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

En række institutioner for videregående uddannelse har optrådt i de seneste år i hele de palæstinensiske områder og i Gaza-striben. Selvom unge, disse faciliteter er i stand til at tilbyde en bred vifte af programmer til lokale og internationale studerende.

Et af de mest betydningsfulde byer i de palæstinensiske områder, er Hebron kendt for sine ansete internationale universiteter og deres tilhørsforhold med internationale universiteter som Hebron Universitet. Alle dem, der ikke har råd til at gå til dyre internationale universiteter kan studere i Hebron.

Universiteter for bachelorgrad i Palæstina. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Palæstina her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Palæstina
Hebron
Studietype
Hastighed
Palestine Polytechnic University

Vores fireårige Terapeutisk Nutrition program er specielt designet til studerende med en stærk interesse i ernæring og sundhed videnskab, der ønsker at bruge deres viden ... [+]

Bekymringer og interesser om ernæring, kost og sundhed har dramatisk øget i løbet af de seneste årtier. Faktisk ernæring vaner og livsstil påvirker vores sundhed og livskvalitet. Endvidere kostfaktorer impliceret ca. 50% af de vigtigste dødsårsager på verdensplan.

Fedme, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, fordøjelsessystemet sundhed, lever sundhed, og nyresygdomme er de vigtigste spørgsmål af menneskers sundhed. Derfor sund ernæring er en vital og lovende tilgang til at behandle og håndtere sådanne problemer. Mod herpå i 2015, har Palæstina polytekniske universitet etableret et nyt program, nemlig Terapeutisk Ernæring under fakultetet of Applied Sciences.... [-]

Palæstina Hebron
August 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Palestine Polytechnic University

Biomedical Engineering (BME) er anvendelsen af ​​tekniske principper og designkoncepter til medicin og biologi til sundhedssektoren formål (f.eks diagnostisk eller terape ... [+]

Biomedical Engineering (BME) er anvendelsen af ​​tekniske principper og designkoncepter til medicin og biologi til sundhedssektoren formål (f.eks diagnostisk eller terapeutisk). BME skrider hurtigt og producerer vigtige nyskabelser, der forbedrer vores livskvalitet. Den BME Program på PPU blev grundlagt i 1997 for at opretholde trit med den globale udvikling inden for teknologi vedrørende sundhedspleje og biomedicinsk udstyr.

Den første af sin art i Palæstina, BME Program fører til en B.Sc. grad i Biomedical Engineering. Studieordningen er udarbejdet til at passe til behovene i det lokale medicinske samfund; derfor, den fokuserer på medicinske instrumenter og deres anvendelse i tillæg til udvikling og vedligeholdelse.... [-]

Palæstina Hebron
August 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk