HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Palæstina tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

En række institutioner for videregående uddannelse har optrådt i de seneste år i hele de palæstinensiske områder og i Gaza-striben. Selvom unge, disse faciliteter er i stand til at tilbyde en bred vifte af programmer til lokale og internationale studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Palæstina. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Palæstina her.

resultater fundet Filter

Terapeutisk ernæring

Palestine Polytechnic University
på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Palæstina Hebron

Vores fireårige Terapeutisk Nutrition program er specielt designet til studerende med en stærk interesse i ernæring og sundhed videnskab, der ønsker at bruge deres viden til at hjælpe med at forebygge og behandle sygdomme som registreret diætist. Terapeutiske Ernæring studerende vil lære, hvordan fødeindtagelse og kostbehov kan ændres ved sygdom, og hvordan man anvender terapeutiske diæter til behandling af sygdomme

Biomedicinsk teknik (BME)

Palestine Polytechnic University
på universitet Fuldtid August 2019 Palæstina Hebron

Biomedical Engineering (BME) er anvendelsen af ​​tekniske principper og designkoncepter til medicin og biologi til sundhedssektoren formål (f.eks diagnostisk eller terapeutisk). BME skrider hurtigt og producerer vigtige nyskabelser, der forbedrer vores livskvalitet.