Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad tildeles efter en tre- til syv-års akademisk program. Det er en bachelor-certificering, at de studerende får som det første skridt til mere avancerede uddannelsesprogrammer.

Hvad er en Bachelor i farmakologi? Farmakologi er en gren af ​​lægevidenskaben, der vedrører undersøgelse af de fysiologiske virkninger, som forskellige stoffer har på mennesker. Det indebærer analyse af den kemiske sammensætning af lægemidler, samt hvordan de er designet til produktion. Farmakologi omfatter også studiet af forskellige organsystemer i kroppen og deres forhold til hinanden, og de kemikalier, der virker på dem. Studieordningen for bacheloruddannelsen i farmakologi kræver kurser i mikrobiologi, immunologi, virkningerne af narkotika og processen et nyt lægemiddel går igennem fra opdagelse til markedsføring. Det vil også indeholde centrale klasser på bredere videnskaber som biologi, genetik og anatomi.

En del af fordelen ved at få en bachelorgrad i farmakologi er berettigelse til at fortsætte dine medicinske studier og opnå højere akademiske certificeringer, men en studerende med denne grad kan også begynde at arbejde i den farmaceutiske industri i bioteknologiske eller juridiske kapacitet.

Omkostningerne ved at gå ind i sådan et program for undersøgelse er afhængig af land, region, skole og andre variabler. Forskning er nøglen til at finde institutionen og program, der er bedst for dig.

Karriere i farmakologi er mangfoldige. Dem med denne uddannelsesmæssige baggrund kunne blive involveret i klinisk forskning i medicinske, biologiske eller immunologiske områder, de kunne arbejde forskellige positioner i salgsafdelingen i et medicinalfirma, eller være ansat i juridiske eller statslige regulatoriske stillinger i branchen. Derudover er der altid mulighed for undervisning eller forelæsninger i en videregående uddannelse miljø.

Der er mange muligheder, hvis du er interesseret i en grad i dette område. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

2 Results in Pharmacology

Azerbaijan Medical University

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år, 1938. Vores Farmakologisk Institut uddanner højt kvalificerede pharmaceutist med bachelor- og kan ... [+]

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år 1938. Vores Farmakologisk Institut tog højt kvalificeret pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse at arbejde i sundhed, herunder farmakologi felt. Vores afdeling lærer de studerende grundlaget for farmakologi - søgning af kilder til medicin, metoder til at kontrollere kvaliteten af ​​medicin og forberedelse af forskellige lægemidler. Eleverne får viden og færdigheder i gennemførelse af moderne metoder til kemiske analyser og køb af nye lægemidler. Eleverne får også detaljerede oplysninger om mulige virkninger af medicin på organismen, samt at studere kvaliteten af ​​medicin.

I dag er der mere end 6500 højtuddannede pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse i Aserbajdsjan. Næsten alle af dem er kandidater fra AMU Institut for Farmakologi. 11 personer har for nylig forsvaret afhandling for Lægens grad og 44 personer PHD i farmakologi i specialbutikker stole i afdelingen.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Northern University

Med denne store del deler du din tid mellem sundhedskurser i Getty College of Arts ... [+]

Der er en hel videnskab indenfor sundhedssektoren

Med denne store del deler du din tid mellem sundhedskurser i Getty College of Arts

Du vil skære færdigheder i ledelse, teamwork, kreativitet og iværksætteri. Efter eksamen har du en sjælden blanding af færdigheder - ekspertise inden for sundhedsvidenskab og erhvervsliv - der sikkert vil få dig til at bemærke af virksomheder i hurtigt voksende sundhedssektoren.

MULIGHEDER

SUNDHEDSUDVIRKSOMHED PROFESSIONALS CLUB

Health Care Professionals Club (HBPC) er åben for enhver studerende på campus, der ønsker en bedre forståelse af sundhedssektoren (med vægt på medicinalindustrien) og dens indvirkning på vores samfund. Gruppens hovedformål er at skabe netværk og læringsmuligheder for studerende, der er interesserede i at arbejde på sundhedsområdet. Selvom de ikke er tilknyttet en national organisation, opretter HBPC medlemmer underskriftsaktiviteter på ONU 's campus. Hver vinter samler klubben donationer og legetøj for at gøre julen lidt lysere for syge børn på St. Rita's Hospital i Lima, Ohio. Og i foråret er klubben vært for Polar RX, en receptpligtig-drug-abuse awareness event.... [-]

USA Columbus
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk