Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Pharmacy

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere

MPharm Apotek

University of Bradford Undergraduate
på universitet Fuldtid 5 år August 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Vores innovative og prisbelønnede uddannelsesprogram, som hovedsagelig er leveret af Team-Based Learning (TBL), er designet af apotekere, pædagoger, studerende og arbejdsgivere for at sikre, at du ikke kun vil færdiggøre den nødvendige viden og færdigheder hos en ph.d.-kandidat, men også med tillid, kommunikation, teamarbejde og problemløsningskompetencer, der er nødvendige for at sikre beskæftigelsen. Vores klasser simulerer arbejdspladsen, og du vil arbejde i små hold for at løse problemer i virkeligheden, hvoraf mange bliver bragt ind i klasseværelset fra apotekspraksis af vores team af apotekslærer-praktikere. [+]

Oversigt

På University of Bradford har vi siden 1927 undervist i apoteket, og er eksperter i at forberede eleverne til klinisk praksis.

Vores innovative og prisbelønnede uddannelsesprogram, som hovedsagelig er leveret af Team-Based Learning (TBL), er designet af apotekere, pædagoger, studerende og arbejdsgivere for at sikre, at du ikke kun vil færdiggøre den nødvendige viden og færdigheder hos en ph.d.-kandidat, men også med tillid, kommunikation, teamarbejde og problemløsningskompetencer, der er nødvendige for at sikre beskæftigelsen. Vores klasser simulerer arbejdspladsen, og du vil arbejde i små hold for at løse problemer i virkeligheden, hvoraf mange bliver bragt ind i klasseværelset fra apotekspraksis af vores team af apotekslærer-praktikere.... [-]


Bachelor i Apotek

University of Lincoln
på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

MPharm-kurset i Lincoln kombinerer videnskaben om medicin og sygdom med udviklingen af ​​patientorienteret beslutningskompetencer og professionel praksis, som moderne farmakere kræver til pleje af patienterne [+]

Kurset

Pharmacy School er involveret i innovative projekter til udvikling af nye modeller for farmaceutisk behandling. Der er muligheder for at lære af og arbejde sammen med vores team af akademikere, der har til formål at sikre, at eleverne er forberedt på at hjælpe med at forme og udvikle apotekspraksis.

Kurset introducerer videnskaben, der understøtter, hvordan stoffer udvikles og produceres, og hvordan de interagerer med kroppen til behandling og forebyggelse af sygdom. Det indeholder en forståelse for, hvordan vi vurderer medicin for sikkerhed og effektivitet.

De patientorienterede færdigheder omfatter udvikling af de kliniske beslutnings- og kommunikationsevner, der er nødvendige for at oversætte og anvende videnskaben til at optimere behandling for individuelle patienter inden for de forskellige sektorer inden for apotekspraksis.... [-]