Filter
Bachelor
Portugal Coimbra Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Portugal tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Coimbra (også kendt som den studerende by) var engang hovedstaden i Portugal, med en befolkning på mere end 100.000 personer. Den ældste universitet i Europa, University of Coimbra er her. Dette universitet tiltrækker studerende fra hele verden, der søger at forfølge forskellige kurser.

Universiteter for bachelorgrad i Portugal. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Portugal her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Forplejning i de sidste tredive år har gennemgået en betydelig udvikling på niveauet af videnskabelig viden og uddannelse på det teknologiske niveau og på niveauet med om ... [+]

Beskrivelse af målene målrettet efter studiecyklussen

At have viden og forståelsesevne til at gribe ind på de forskellige sygeplejeområder Viden om at anvende den erhvervede viden og forståelse for at vise en professionel tilgang Evne til at løse problemer i forbindelse med menneskelige reaktioner på sundhedsproblemer og overgangsprocesser hos enkeltpersoner, grupper og lokalsamfund samt opbygning og rationalisering af egne argumenter Evne til at samle, udvælge og fortolke relevante oplysninger sammen med enkeltpersoner, grupper og lokalsamfund for at give dem mulighed for at understøtte de løsninger, de anbefaler og de kliniske vurderinger, de udsteder, herunder i analysen de relevante sociale, videnskabelige og etiske aspekter Kompetencer, der giver dem mulighed for at kommunikere information, ideer, problemer og løsninger, både til specialister og ikke-specialister Livslang læring færdigheder med en høj grad af autonomi... [-]

Portugal Coimbra
September 2019
Portugisisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk