Bedste universiteter og handelshøjskoler i Portugal.

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Portugal

Master

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Portugal, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere

Bachelor of Science i Ernæring

Atlântica
på universitet Deltid October 2018 Portugal Barcarena

Ernæringsvidenskab er et område af interesse for samfundet. Eksistensen i Atlântica af en grad på dette område vil bidrage til realiseringen af ​​flere nationale og internationale forskningsprojekter. [+]

Kursusbeskrivelse

Ernæringsvidenskab er et område af interesse for samfundet. Eksistensen i Atlântica af en grad på dette område vil bidrage til realiseringen af ​​flere nationale og internationale forskningsprojekter. Den videnskabelige og pædagogiske kvalitet i undervisningen vil gøre det muligt for studerende at opnå en solid læring på dette område af viden, forberede fremtidige fagfolk med færdigheder inden for teknisk og professionel ledelse, alsidighed og evne til at arbejde i tværfaglige hold.

Den faglige struktur blev oprettet under hensyntagen til den europæiske og internationale kontekst samt referencen til den nutritionistiske faglige dannelse for at sikre et tilbud og kvaliteten af ​​uddannelse svarende til den, der praktiseres i de bedste nationale og internationale universiteter og for at tilfredsstille de tekniske og videnskabelige krav, som ernæringseksperterne kræver, når et niveau af ekspertise og kvalitet. Det er således meningen at træne ernæringseksperter med differentierede praktiske færdigheder og med brugervenlighed af værktøjer til rådighed på næringsområdet.... [-]