HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Portugal tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Portugal. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Portugal her.

resultater fundet Filter

Grad i Health Management

Atlântica University
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Portugal Barcarena + 1 mere

Sundhed er den eneste store industri i verden, og de nationale sundhedssystemer er de største arbejdsgivere i alle udviklede lande.

Grad i sygepleje

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
på universitet Fuldtid 4 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Kurset sigter mod at give den nødvendige uddannelse til deltagelse i forvaltningen af ​​tjenester, enheder eller sundhedsfaciliteter;

Grad i fødevarekvalitet og ernæring

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Kendskab til mad fra produktion, gennem sin industriel forarbejdning, vurdere den kvalitative og ernæringsmæssigt under kvalitet synspunkt, fødevaresikkerhed og næringsværdi i forhold til forskellige brugerbehov;

Grad i sygepleje

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Portugal Coimbra

Forplejning i de sidste tredive år har gennemgået en betydelig udvikling på niveauet af videnskabelig viden og uddannelse på det teknologiske niveau og på niveauet med omsorgsfilosofien som følge af sociokulturelle, politiske, økonomiske, demografiske og epidemiologiske ændringer i moderne samfund.