Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er den første milepæl i en persons uddannelsesmæssige sti. Det kan adskille den dedikerede par fra folkemængderne og hæver leje potentiale. Tre til fire års intense studier kan kvalificere enkeltpersoner for højere betalende job og mere avancerede studieområder. En bachelor-grad kan tjene som porten til professionelle grader og de mest avancerede karriere felter.

Hvad er en bachelor i Pre-Med? Dette er en uddannelse, der kun udbydes af udvalgte universiteter og institutioner. Mange gymnasier vil kun tilbyde en forud with pædagogisk spor, der ikke giver en grad specifikke for dette område. Fuldt dedikeret uddannelser lægge en tung vægt på biologi, kemi og fysik, som er centrale emner på optagelsesprøver og forudsætninger for medicinsk skole. Stærke matematiske og sproglige færdigheder vil også blive udviklet, og afhængigt af region, vil være påkrævet andetsprog undersøgelse.

Der er én primær grund til at forfølge en bachelor 's grad i pre-med: den dækker alle de emner, der er nødvendige for at prep for with skole. Læge programmer har ofte strenge og hårde adgangskrav, så fokus på disse krav i hele en bachelor program er den bedste måde at sikre succes.

Omkostningerne ved en pre-MED grad varierer fra institution. I sidste ende, kan du forvente at programmet til at køre mindst to semestre, med længere planer tager op til fire år. Den vigtigste ting at huske, når du søger programmer er at finde en, der preps til den region, hvor en person planer om at deltage with skole og praksis medicin.

Enhver, der fuldfører en bachelor pre-MED program kan forvente at tilbringe mere tid i skolen. Graden er et springbræt til at tjene en doktorgrad i medicin. Når den endelige bane er afsluttet, en lukrativ karriere som læge, medicinsk forsker eller kirurg er det fælles resultat.

Programmer over hele verden tilbyder en bachelor i Pre-Med. Fuldt online grader er vanskelige at finde, da graden omfatter et stort antal lab-baserede videnskaber. For at finde de bedste muligheder, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Pre-Med

Greenville University

Den biologi store forbereder eleverne til karriere i lægevidenskabelige erhverv, mad og kvalitetskontrol, lægemidler, miljøområdet, biologisk forskning og meget mere. ... [+]

Den biologi store forbereder eleverne til karriere i lægevidenskabelige erhverv, mad og kvalitetskontrol, lægemidler, miljøområdet, biologisk forskning og meget mere. Biologi er et voksende felt med nye gennembrud i genomforskning, medicin, molekylærbiologi og bioteknologi. Vores fakultet er forpligtet til at lette vores studerendes fremskridt til det højeste niveau af viden og tekniske færdigheder, så de kan yde et væsentligt bidrag på deres valgte område og til ære for Skaberen i deres kald.

Greenville University biologi store kræver en omfattende eksponering for hele feltet, men giver dog fleksibilitet til at understrege hver enkelt studerendes særlige interesser og karrieremål. Nyere kandidater er gået på at afslutte studier inden for botanik, molekylær genetik og andre områder inden for biologi. Andre har indgået konkurrencedygtige professionelle skoleprogrammer inden for medicin, tandlæge, fysioterapi og veterinærmedicin. Vores fakultet er forpligtet til at levere et akademisk læringsmiljø, der giver eleverne mulighed for at trives og vokse til højt kompetente fagfolk. Vores fakultet tager en personlig interesse i alle vores elever, både ind og ud af klasseværelset, og vi arbejder sammen med hver elev for at udvikle deres karrieremuligheder. Faktisk har 85 - 90% af vores studerende, der har ansøgt om lægeskole, i løbet af de sidste 10 år været optaget.... [-]

USA Greenville
August 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Anderson University

Pre-med-programmet er et fireårigt program, der afsluttes i en bachelorgrad. Undervisningen skal omfatte et år med generel biologi, generel kemi, organisk kemi og generel ... [+]

Anderson University tilbyder præ-sundhed faglige programmer til studerende, der ønsker karriere inden for medicin, fysisk og erhvervsmæssig terapi, tandlæge, læge assistent, apotek, kiropraktik, optometri, podiatry og veterinærmedicin. Individualiserede programmer udvikles til studerende, der ønsker at komme ind i andre sundhedsprofessioner, som ikke er nævnt ovenfor.

Selv om de fleste før-sundhedsprofessionelle studerende, der er større inden for biologi, biokemi eller kemi, i de fleste tilfælde kan enhver større udvælges så længe særlige sundheds- og kursuskrav er opfyldt. Længden og det specifikke kursusarbejde for hvert program er variabel afhængigt af feltet og den enkelte fagskole valgt. Hvert pre-fagligt program er designet til at give den studerende en bred, kristen, liberale kunst forberedelse til service inden for det valgte sundhedspleje.... [-]

USA Anderson
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk