Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange studerende indskrevet i skolen på universitetsniveau arbejder hen imod en bachelor. Denne studieforløb varer normalt tre til fire år, og de studerende får specialiseret undervisning og viden, der er nyttige på arbejdspladsen. I mange tilfælde er der visse naturligvis krav for at opgradere.

Hvad er en Bachelor i Pre-sygepleje? Dette er et unikt studieforløb for studerende, der ønsker at få specialiseret viden om den medicinske industri og sygepleje område. Mange klasser har en videnskabelig baggrund, og de studerende er ofte udsat for hands-on læring. Det er også almindeligt for studerende at lære om en række forskellige roller i det medicinske område. Afhængigt af skolen, kan der være visse krav for indrejse.

En bachelor i Pre-Sygepleje er yderst gavnligt for mange mennesker. Denne studium er et stort første skridt for studerende, der er interesseret i at forfølge yderligere uddannelse og avancerede grader.Klasserne kan også hjælpe eleverne stifte bekendtskab med sygeplejefaget og bestemme, hvad karriere stier er bedst for dem.

Omkostningerne ved at gå i skole varierer med hvert universitet. Der er skoler rundt om i verden, der tilbyder en Bachelor i Pre-Sygepleje, og hver enkelt opkræver et andet gebyr for undervisning. De fleste studerende overveje omkostningerne ved skolen for at være en værdifuld investering i deres fremtid.

Efter at have afsluttet dette program, kan eleverne være kvalificeret til visse job i den medicinske industri. Nogle gange kan det være nødvendigt supplerende uddannelse og certificeringer, og der er avancerede uddannelser til rådighed. Med den rette træning, kan enkeltpersoner arbejde for hospitaler og lægens kontorer rundt om i verden. De mest almindelige karrieremuligheder omfatter sygeplejersker, medicinske assistenter, og ammende assistenter.

Hvis du ønsker at studere pre-sygepleje, så er det vigtigt at finde det rigtige program til dit behov.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

1 Results in Pre-Nursing

Charles Darwin University

De underliggende principper for omfattende primære sundhedspleje, nemlig: kulturel sikkerhed i praksis, især for at tilgodese behovene hos oprindelige folk og multikultur ... [+]

Bachelor of Nursing præregistrering (BNUR)

Steder:

Alice Springs Campus Batchelor Casuarina Campus Eksterne undersøgelser

De underliggende principper for omfattende primære sundhedspleje, nemlig: kulturel sikkerhed i praksis, især for at tilgodese behovene hos oprindelige folk og multikulturelle australierne; anerkender værdien af ​​at bruge en befolkning sundhed tilgang til forebyggelse, tidlig påvisning og behandling af kroniske sygdomme; yde passende evidensbaseret pleje; og evnen til at arbejde i tværfaglige teams er indlejret i hele Bachelor of Nursing program i både indhold og evaluering. Disse principper kombineret med undervisning i intervallet kernen viden og specialiserede tekniske sygepleje færdigheder sikrer, at kandidater kan hente og anvende viden og information til at reagere hensigtsmæssigt og etisk til de behov, forskellige befolkningsgrupper og fungerer professionelt som en sygeplejerske i en regional og global sammenhæng .... [-]

Australien Darwin Sydney Melbourne
January 2020
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk