Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Bacheloruddannelsen er almindeligvis den første grad, som eleverne tjener. Når de har gennemført denne grad, har de valg enten at komme ind i arbejdsmarkedet eller fortsætte deres uddannelse, normalt ved at tilmelde sig en kandidatuddannelse.

Hvad er en bachelor i registreret sygepleje? Dette studieområde er grundlaget for, at eleverne bliver registrerede sygeplejersker. Studier omfatter almen medicin, samt mange aspekter, som sygeplejersker skal forstå specifikt, herunder administration af medicin, overvågning af patienternes status, medicinske aflæsninger og mere. Det er muligt at få en jumpstart på din kandidatgrad specialisering ved at tage særlige kurser i et bachelor program også.

Studerende, der studerer i en bacheloruddannelse fordel ved at udvikle et sæt færdigheder, der vil hjælpe deres karriere. For registrerede sygeplejersker omfatter disse færdigheder administration og organisatoriske evner, kommunikations- og ledelsesevner samt sundhedsvidenskab.

Omkostningerne ved indskrivning i en bachelorgrad varierer. Der er mange faktorer, der vil påvirke undervisningen og gebyrer, herunder skolen, programmet, studietiden og det land, hvor du studerer. Før du tilmelder dig, er det en god ide at grundigt undersøge disse aspekter.

En Bachelor i Registreret Nursing forbereder eleverne til at blive registreret sygeplejersker specifikt. Fordi sundhedsområdet har et så stort behov for sygeplejersker, er der i det væsentlige evige åbninger til denne stilling. Disse fagfolk hjælper læger, plejer patienterne, tager sig af de grundlæggende opgaver for at sikre patienternes komfort og udføre grundlæggende medicinske ansvarsområder. Det er muligt for sygeplejerskerne at specialisere sig yderligere med supplerende uddannelse, såsom sygeplejerskebedøvende træning.

Hvis du er klar til at begynde din sygeplejeuddannelse, skal du først finde det program, der vil fungere bedst for dig og opfylde alle dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

2 Results in Registered Nursing

Utica College Online

Online RN til BS i sygepleje (RN til BSN) program forbereder licenserede registrerede sygeplejersker (RN) for en forbedret karriere i dagens krævende sundhedssystem. Kand ... [+]

Online RN til BS i sygepleje (RN til BSN) program forbereder licenserede registrerede sygeplejersker (RN) for en forbedret karriere i dagens krævende sundhedssystem. Kandidater fra dette CCNE akkrediterede program antager roller, der kræver fremragende kritisk tænkning, beslutningstagning, kommunikation og lederskab færdigheder. Oplev vores innovative online-program uden boliger - en kvalificeret sygeplejeuddannelse, du kan færdiggøre hurtigt og online!

Coursework dækker emner inden for samfunds sundhed, sundhedspleje ledelse og ledelse, farmakologi, sundhedspolitik og etik.

Studerende vil have mulighed for at demonstrere begrebsbegrebet gennem relevant erfaringsmæssig læring og praksis erfaringer, der fremmer patientcentreret pleje, tværfaglige teams, evidensbaseret praksis, informatik, klinisk ræsonnement / kritisk tænkning, kulturel følsomhed, professionalisme og praksis på tværs af levetid i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.... [-]

USA Utica
May 2019
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Uddannelsen vil kvalificere den studerende som en sygeplejerske (RN). Programmet uddanner sygeplejersker, der er eksperter i sygepleje i forskellige arbejdsmiljøer. Deres ... [+]

Uddannelsen vil kvalificere den studerende som en sygeplejerske (RN). Programmet uddanner sygeplejersker, der er eksperter i sygepleje i forskellige arbejdsmiljøer. Deres vigtigste opgave er at fremme og bevare sundhed og forebygge sygdom. De bekymrer sig om syge og lider enkeltpersoner, familier og samfund, og også rehabilitere dem.

Er du interesseret i:

sygepleje i multikulturelle indstillinger human og social erhverv som sygeplejerske (RN) støtte, hjælpe og pleje af raske og syge mennesker i alle aldre ved hjælp af moderne teknologi i sygepleje udvikle og forske sygepleje ifølge videnskabelige metoder opnå gode færdigheder i både engelsk og i finsk sprog kende ansvar RN i sygepleje ... [-]
Finland Seinäjoki
September 2019
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk