HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Saudi-Arabien tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Universiteter for bachelorgrad i Saudi-Arabien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Saudi-Arabien her.

resultater fundet Filter

Bachelor i respiratorisk terapi

Batterjee Medical College
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Vores program har til opgave at tilbyde et akademisk program i åndedrætspleje med kandidater af høj kvalitet, der imødekommer forventningerne fra de interesserede samfund, der er tjent med programmet, at etablere og opretholde et enestående regionalt omdømme og at udføre forskning i åndedrætspleje og samtidig bevare islamiske værdier .

Bachelor i tandpleje

Batterjee Medical College
på universitet Fuldtid 7 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Vores program har til opgave at uddanne studerende i tandplejeprogrammet til at forbedre mundhygiejne og reducere sygdomsbyrden i samfundet gennem opdagelsen og anvendelsen af akademisk viden, der omfatter kraniofacial sundhed og sygdomsforebyggelse.

Bachelor i medicin

Batterjee Medical College
på universitet Fuldtid 7 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Vores program har til opgave at levere en fremragende medicinsk uddannelse, innovativ forskning og samfundstjenester inden for en ramme for erhvervet etik og værdier.