Filter
Bachelor
Slovakiet Košice Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Slovakiet tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Košice by er den økonomiske og kulturelle centrum i den østlige region i Slovakiet. Det er beliggende på bredden af ​​floden Hornad. Košice har nogle museer og gallerier sammen med andre kulturelle attraktioner.

Universiteter for bachelorgrad i Slovakiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Slovakiet her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Educoway

Studerende er uddannet til at være meget tolerante, at udvikle en kritisk, uafhængig tænkning og en individuel samvittighed. Universitetet bidrager til samfundet ved at u ... [+]

Beskrivelse af programmet

Universitetet i Košice er en af de bedste institutioner inden for uddannelse og videnskab, ikke kun i Slovakiet, men i hele Europa.

Universitetsstuderende, den næststørste i Slovakiet , nyder et godt ry over hele verden.

Universitets hovedopgave er at tilbyde videregående uddannelse baseret på de seneste videnskabelige opdagelser i en bred international sammenhæng . Derfor er den i overensstemmelse med den europæiske udvikling og målsætninger beskrevet i Bologna-erklæringen. Universitetet opfylder sin mission ved at promovere hver elev ikke blot at udvikle en harmonisk personlighed, men også en bred faglig viden. Dette opnås ved at udvide viden, samt at erhverve visdom og kreativitet.... [-]

Slovakiet Košice
September 2019
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk