HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Slovakiet tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Košice by er den økonomiske og kulturelle centrum i den østlige region i Slovakiet. Det er beliggende på bredden af ​​floden Hornad. Košice har nogle museer og gallerier sammen med andre kulturelle attraktioner.

Universiteter for bachelorgrad i Slovakiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Slovakiet her.

resultater fundet Filter

Grad i Medicin i Slovakiet (Kosice)

Educoway
på universitet Fuldtid 6 år September 2019 Slovakiet Košice

Studerende er uddannet til at være meget tolerante, at udvikle en kritisk, uafhængig tænkning og en individuel samvittighed. Universitetet bidrager til samfundet ved at udvide udbredelsen af viden gennem forskning og udvikling, støtte regionale og nationale aktiviteter samt opbygge et fremragende læringssamfund.