Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige tilbyder bachelorer programmer.

Master

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Universiteter for bachelorgrad i Sverige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sverige her.

Læs mere

Bachelor in Prosthetics and Orthotics

Jönköping University
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Sverige Jönköping

[+]

(NB Preliminær liste over kurser)

År 1

Prostetik og ortotik, Introduktion 7,5 point Modeller og perspektiver på sundhed og handicap 7,5 point Mekanik relateret til prostetik og ortotik 7,5 point Anatomi og fysiologi, grundkursus 7,5 point Anvendt Materialeteknologi 7,5 point Patofysiologi relateret til protetik og ortotik 7,5 point Prostetisk ledelse og biomekanik i underkroppen I 15 point

År 2

Ortotisk Ledelse og Biomekanik I 15 point Psykologi, grundkursus. 7,5 point Prostetisk og ortotisk styring af øvre limb 7,5 point Videnskabelige metoder og statistik 7,5 point

[-]