Filter
Bachelor
Litauen Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Pleje er studiet af førstehjælp og forebyggende sundhedsydelser til syge eller sårede. Studerende kan fokusere på pasning af børn, traume patienter, seniorer eller psykisk syge eller fokusere på, hvordan man plejer et bredere udvalg af patienter.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Sygepleje, Litauen

Lithuanian University of Health Sciences

Sygepleje-program på bachelor-niveau er modul-baseret, hvilket gør det muligt bedre indlæring og svarer til EU-standarder for sygepleje. Hovedvægten er lagt på de kvalifi ... [+]

Bachelor of Nursing, Almen Praksis Sygeplejerske

Kort information om programmet Type undersøgelser: Bachelor studier Varighed: 4 år Grad: Bachelor of Nursing Kvalifikation: Almen Medicin Sygeplejerske ECTS-point: 240 Curriculum Studerende begynde deres studier ved universitetet med almene fag og fokusere mere på sygepleje som deres studier fortsætter. Meget vægt på klinisk praksis og arbejde med patienterne. Den LSMU Hospital, Kaunas Røde Kors Sygepleje og palliativ pleje Hospital, Kaunas Klinisk Hospital, Kaunas Child Development Hospital og Child mental retardering center udgøre gode miljøer for at få praktiske færdigheder.

Undervisningsmetoder Undersøgelsen er opdelt i semestre og består af forelæsninger, seminarer, praktiske øvelser og selvstændige-studier. Sygepleje-program på bachelor-niveau er modul-baseret, hvilket gør det muligt bedre indlæring og svarer til EU-standarder for sygepleje. Hovedvægten er lagt på de kvalifikationer, der kræves for området for specialisering. Faculty of Nursing Det Naturvidenskabelige Sygepleje tilbyder et komplet sortiment af bachelor-og postgraduate uddannelser og sikrer, at eleverne får de nødvendige kompetencer og en faglig identitet. De hengivne, forskelligartede og professionelle medarbejdere på undervisning og forskning personale gør et stort bidrag til viden, sundhedspolitikker og fremtidig praksis.... [-]

Litauen Kaunas
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk