Filter
Bachelor
Thailand Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Thailand tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Universiteter for bachelorgrad i Thailand. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Thailand her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

St. Theresa International College

Vores Bachelor of Nursing Science program bemyndiger dig til at træffe de rigtige beslutninger for at forbedre sundheden for dine patienter. Programmet skal hjælpe dig er ... [+]

Har du en passion for at redde liv?

Vores Bachelorer i Sygeplejevidenskab Programmet skal give dig til at træffe de rigtige beslutninger for at forbedre sundheden for dine patienter. Programmet skal hjælpe dig erhverve alle de nødvendige færdigheder til at guide, støtte, behandle og rehabilitere patienter, du tjener. Som en af ​​de længste programmer på St. Theresa International College, vil du have mulighed for at lære fra vores godt erfarne og godt kendt fakultet i en virkelig inspirerende miljø.

Hvad vil jeg lære? Programmet er designet til at forberede sygeplejersker til en række af sundhedsydelser indstillinger - fra hospitaler og klinikker, til private praksis og fællesskabsagenturer. Den skal hjælpe dig med at erhverve den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at yde væsentlige bidrag til erhvervet som sygepleje for at opnå den optimale sundhed i befolkningen. ... [-]
Thailand Nakhon Nayok
June 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk