HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Thailand tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Universiteter for bachelorgrad i Thailand. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Thailand her.

resultater fundet Filter

Bachelor sygepleje videnskab

St. Theresa International College
på universitet Fuldtid 4 år June 2020 Thailand Nakhon Nayok

Vores Bachelor of Nursing Science program bemyndiger dig til at træffe de rigtige beslutninger for at forbedre sundheden for dine patienter. Programmet skal hjælpe dig erhverve alle de nødvendige færdigheder til at guide, støtte, behandle og rehabilitere patienter, du tjener.

Bachelor i ingeniørvidenskab i biomedicinsk teknik

Rangsit University International College
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Thailand Lak Hok

At producere en Bachelor of Engineering i Biomedicinsk Teknologi med færdigheder inden for forskning og udvikling inden for biomedicinsk teknik til at opfatte nye ting samt at være en virksomhedsejer i biomedicinsk teknik.

Bachelor of Nursing Science (BNS)

Rangsit University International College
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Thailand Lak Hok

Det er 4 års program. Programmet er godkendt og akkrediteret af Thailand's Nursing and Midwifery Council. Undervisnings- og læringsmetoderne udføres hovedsageligt på engelsk. I klinisk praksis vil eleverne imidlertid blive hjulpet til at bruge thailand til patienterne, når det er hensigtsmæssigt for at imødekomme behovet for klienter, og der er ekstra thailandske sprogkurser til rådighed for internationale studerende til at forbedre deres thailandske sprogfærdigheder.