HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyrkiet tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Universiteter for bachelorgrad i Tyrkiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyrkiet her.

resultater fundet Filter

Bachelor i sygepleje

Hasan Kalyoncu University
på universitet Fuldtid 4 år Åben tilmelding Tyrkiet Gaziantep

De bacheloruddannelser i sygeplejerskeprogrammet studie af teori, forskning, klinisk praksis og samfundstjeneste. Udviklet til de højeste faglige standarder, vil disse programmer indskyde dig en forståelse for kulturel mangfoldighed og en forståelse af de forskellige anvendelser af sundhedsydelser i en bred vifte af indstillinger.

Bachelor i fysioterapi og rehabilitering

Hasan Kalyoncu University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Tyrkiet Gaziantep

Som kandidat i Fysioterapi og Rehabilitering Program, vil du have en dybdegående viden om sygdomme og skader i muskuloskeletale systemet og andre sundhedshæmmende mekanismer.

Medicinske fakultet

Okan University
på universitet Fuldtid September 2020 Tyrkiet Istanbul

Okan University, Faculty of Medicine er stolt over at give forbedret medicinsk uddannelse i sin Tuzla Campusbaseret i Istanbul, Tyrkiet.

Bachelor i fysioterapi og rehabilitering

Bahcesehir University
på universitet Fuldtid 8 semestre September 2020 Tyrkiet Istanbul

Formålet med Fysioterapi- og Rehabiliteringsprogrammet er at uddanne sundhedspersonale, som kan planlægge og gennemføre de nødvendige fysioterapiinterventioner og rehabiliteringsprogrammer, som er udviklet af en læge efter diagnosen for den patient, der er blevet handicappet medfødt eller senere af en eller anden grund .

Bachelor i biomedicinsk teknik

Bahcesehir University
på universitet Fuldtid 8 semestre September 2020 Tyrkiet Istanbul

Ingeniører finder en løsning på et bestemt problem eller opfylder et krav om et håndgribeligt produkt (maskiner, udstyr, system eller proces). En ingeniør designer, bygger, driver, undersøger produktet og adfærd under forskellige driftsforhold for at forbedre og udvikle det.

Bachelor i medicin

Koc University - Istanbul Turkey
på universitet Fuldtid 6 år September 2020 Tyrkiet Istanbul

School of Medicine grundlagt med det formål at introducere et nyt og anderledes perspektiv på medicinsk uddannelse med dets fremtrædende fakultet prioriterer forskning, videnproduktion, betjene folkesundheden, uddanne fremtidige ledere inden for medicin og blive et uddannelses- og sundhedsinstitut i universel standarder.