HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

BSc i sundhed og social omsorg forvaltning (top-up)

Somerset College
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Taunton

Udvikle dine færdigheder og viden om social omsorg gennem en blanding af læring på arbejdspladsen og holdundervisning, på vores populære BSc (Hons) i social-og sundhedsområdet Management.

Btec HND i sundhed og social omsorg

OPAL College London
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige London

Den Btec (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) er en specialiseret erhvervsuddannelse program med en stærk arbejdsrelateret vægt.

Bachelor i biomedicinske videnskaber (HA)

Middlesex University London
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige London UK Online + 1 mere

Vores BSc Biomedicinsk Science grad med Honours kursus appellerer til studerende med en naturvidenskabelig baggrund, der er interesseret i en karriere i hospitalslaboratorier ...

MPhysioterapi - Idræts- og øvelsesmedicin

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Dette nye fireårige program er designet til studerende, der ønsker at udvikle viden og færdigheder, der er specielt relevante for sport og motion, samt mere traditionelle fysioterapeutiske miljøer. Kandidater opnår en professionel kandidats kvalifikation inden for fysioterapi og åbner en række karrieremuligheder som fysioterapeut inden for sport, motion og sundhed og velvære. Det giver også grundlaget for en yderligere undersøgelse.

BIng (Hons) i Biomedicinsk Teknologi

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Anvend professionel ingeniør viden til at forstå, modificere og styre biologiske systemer på denne 4-årige BIng (Hons) Biomedicinsk Engineering grad, herunder et sandwich placering år i industrien.

Mbchb graduate post kursus i medicin og kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Ud over vores femårige Medicin og Kirurgi MBChB program, har vi den fireårige MBChB for kandidater med en første grad i en life science.

Mbchb i medicin og kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

The University of Birmingham giver dig førsteklasses lejlighed, du har brug for at udvikle de færdigheder til at blive en læge.

Bds i dental kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Kurset på Birmingham er reguleret af General Dental Council (GDC), og vil give dig et solidt fundament for at lære at basere dine klinisk erfaring og patientpleje. Den igangværende streng af hele patientpleje i Clinical Practice gør det muligt at integrere speciale undervisning og udføre den mest hensigtsmæssige behandling for dine patienter.

bmedsc i biomedicinsk materialelære

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Denne grad giver dig mulighed for at få en omfattende baggrund i den medicinske videnskab og teknik af materialer til reparation eller udskiftning beskadiget, syge eller manglende væv i den menneskelige krop.