HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

Btec HND i sundhed og social omsorg

OPAL College London
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige London

Den Btec (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) er en specialiseret erhvervsuddannelse program med en stærk arbejdsrelateret vægt.

Bachelor i biomedicinske videnskaber (HA)

Middlesex University London
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Det Forenede Kongerige London UK Online + 1 mere

Vores BSc Biomedicinsk Science grad med Honours kursus appellerer til studerende med en naturvidenskabelig baggrund, der er interesseret i en karriere i hospitalslaboratorier ...