Filter
Bachelor
Det Forenede Kongerige Wales Cardiff Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en grad, der kan opnås efter tre til fire års studier. Færdiggørelse en bachelorgrad kan give kandidater med flere karrieremuligheder og chancen for at tjene flere penge i deres levetid.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en ternet sproghistorie, der resulterede i mange sprogskoler. Det har forskellige universitetshospitaler, fire store institutioner for videregående uddannelser, flere akademier og ca 44 tusind højt uddannelsesniveau studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Wales
Cardiff
Studietype
Hastighed
Cardiff Metropolitan University

Healthcare Science er en dynamisk og kontinuerligt udviklende disciplin, der kræver højtuddannede personer til at udføre en række laboratoriebaserede teknikker, som bidra ... [+]

Kursusoversigt

Undervisningsgebyrer betales fuldt ud til dem, der med succes får plads på dette kursus.

Healthcare Science er en dynamisk og kontinuerligt udviklende disciplin, der kræver højtuddannede personer til at udføre en række laboratoriebaserede teknikker, som bidrager til patientens generelle pleje og velbefindende.

Den fagligt anerkendte BSc Healthcare Science grad ved Cardiff Met er specielt designet til at sætte eleverne i stand til at udvikle, integrere og anvende videnskabelig viden og færdigheder til den tværfaglige undersøgelse af menneskers sundhed og sygdom. Med elementer af arbejdsbaseret træning indarbejdet i hvert år af programmet, er det omhyggeligt skræddersyet til at forberede kandidater til en karriere i NHS.... [-]

Det Forenede Kongerige Cardiff
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk