HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

resultater fundet Filter

BSc i sundhed og social omsorg forvaltning (top-up)

Somerset College
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Taunton

Udvikle dine færdigheder og viden om social omsorg gennem en blanding af læring på arbejdspladsen og holdundervisning, på vores populære BSc (Hons) i social-og sundhedsområdet Management.

Btec HND i sundhed og social omsorg

OPAL College London
på universitet Fuldtid 2 år August 2020 Det Forenede Kongerige London

Den Btec (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) er en specialiseret erhvervsuddannelse program med en stærk arbejdsrelateret vægt.

Bachelor i biomedicinske videnskaber (HA)

Middlesex University London
på universitet Fuldtid 3 år August 2020 Det Forenede Kongerige London UK Online + 1 mere

Vores BSc Biomedicinsk Science grad med Honours kursus appellerer til studerende med en naturvidenskabelig baggrund, der er interesseret i en karriere i hospitalslaboratorier ...

BSc (Hons) Sundhedsvidenskab

Cardiff Metropolitan University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Cardiff

Healthcare Science er en dynamisk og kontinuerligt udviklende disciplin, der kræver højtuddannede personer til at udføre en række laboratoriebaserede teknikker, som bidrager til patientens generelle pleje og velbefindende.

BSc i sygepleje - voksen

University of Stirling
på universitet Fuldtid 48 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Stirling

Stirling er et fantastisk sted for dig at lære færdighederne i moderne sygepleje - som er værdsat over hele verden. Vores kursus er godkendt af Nursing and Midwifery Council og har også modtaget flere kommendationer. Vi har vundet Student Nursing Times Awards i 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 og 2018.

MPhysioterapi - Idræts- og øvelsesmedicin

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Dette nye fireårige program er designet til studerende, der ønsker at udvikle viden og færdigheder, der er specielt relevante for sport og motion, samt mere traditionelle fysioterapeutiske miljøer. Kandidater opnår en professionel kandidats kvalifikation inden for fysioterapi og åbner en række karrieremuligheder som fysioterapeut inden for sport, motion og sundhed og velvære. Det giver også grundlaget for en yderligere undersøgelse.

BIng (Hons) i Biomedicinsk Teknologi

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Anvend professionel ingeniør viden til at forstå, modificere og styre biologiske systemer på denne 4-årige BIng (Hons) Biomedicinsk Engineering grad, herunder et sandwich placering år i industrien.

Mbchb graduate post kursus i medicin og kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Ud over vores femårige Medicin og Kirurgi MBChB program, har vi den fireårige MBChB for kandidater med en første grad i en life science.

Mbchb i medicin og kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

The University of Birmingham giver dig førsteklasses lejlighed, du har brug for at udvikle de færdigheder til at blive en læge.

Bds i dental kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Kurset på Birmingham er reguleret af General Dental Council (GDC), og vil give dig et solidt fundament for at lære at basere dine klinisk erfaring og patientpleje. Den igangværende streng af hele patientpleje i Clinical Practice gør det muligt at integrere speciale undervisning og udføre den mest hensigtsmæssige behandling for dine patienter.

bmedsc i biomedicinsk materialelære

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Denne grad giver dig mulighed for at få en omfattende baggrund i den medicinske videnskab og teknik af materialer til reparation eller udskiftning beskadiget, syge eller manglende væv i den menneskelige krop.