HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Ødelagt pil

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ødelagt pil. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Ødelagt pil. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Ødelagt pil og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Ødelagt pil og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ødelagt pil direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Bachelor i sundhed og menneskelige ydeevne

Northeastern State University
Bachelor
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere.

Læs mere