HEALTHCARESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Hjem til den 38. præsident for USA Gerald Ford, og 188.000 indbyggere, Grand Rapids er en by beliggende vest Michigan. Rangeret som den næststørste i staten, byen huser flere gymnasier og universiteter inden for sine grænser. Forskellige grader, mestre, og ph.d.-programmer inden for teknologi og biologi tilbydes her blandt andre.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Bachelor i sundhedsvidenskab

Aquinas College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Grand Rapids

Aquinas College Biology Department er blevet udvalgt til at deltage i Small World Initiative (SWI), en Yale University-baseret nonprofitorganisation, der har til formål at undervise eleverne i videnskabelige metoder samtidig med at man opdager opdagelsen af ​​nye antibiotika.

Bachelor i barneliv specialist

Aquinas College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Grand Rapids

Fra efteråret 2017 vil Aquinas College tilbyde en ny børnelivsspesialist, der forbereder eleverne til at imødekomme deres behov for spædbørn, børn, unge og deres familier, der står over for medicinske procedurer eller udviklingsrisici.

Bachelor i atletisk træning

Aquinas College
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Grand Rapids

Den Athletic Training program (ATP) er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering af Athletic Training Uddannelse (CAATE).

Bachelor i Sygepleje

Aquinas College
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 USA Grand Rapids

Detroit Mercy tilbyder en 4-årig studentereksamen program i sygepleje på Aquinas College. Studerende begynde deres karriere tidligt, med direkte adgang til programmet som freshmen. Den unikke partnerskab mellem Aquinas College og Mercy Health Saint Marys giver de studerende mulighed for at gennemføre en liberal kunst uddannelse med støttende kurser undervist af Aquinas College fakultet,