close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Muskogee

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, loka… Læs mere

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Muskogee ligger i staten Oklahoma, USA. Franske handlende er at være de første bosættere i byen i 1806. Byen er hjemsted en fire videregående uddannelser, som har en høj placering blandt andre universiteter / collager af staten.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Muskogee. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Muskogee. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Muskogee og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Muskogee og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Muskogee direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Northeastern State University
Tahlequah , USA +2 Mere

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere.

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere. -
Bachelor
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder