HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Muskogee

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Muskogee ligger i staten Oklahoma, USA. Franske handlende er at være de første bosættere i byen i 1806. Byen er hjemsted en fire videregående uddannelser, som har en høj placering blandt andre universiteter / collager af staten.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Muskogee. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Muskogee. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Muskogee og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Muskogee og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Muskogee direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Bachelor i sundhed og menneskelige ydeevne

Northeastern State University
Bachelor
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere.

Læs mere