Filter
Bachelor
USA Oklahoma Oklahoma City Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En bachelorgrad er en videregående uddannelse, der kan opnås i omkring fire år. tilbydes mange bacheloruddannelser i person samt på online, så selv studerende, der bor i fjerntliggende områder, eller som ikke kan gå i skole på fuld tid kan rykke deres uddannelse.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Oklahoma City er hovedstaden i staterne Oklahoma, USA. Sammen med videregående uddannelser, byen har masser af offentlige karriererådgivning og teknologi uddannelsescentre.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
USA
Oklahoma
Oklahoma City
Studietype
Hastighed
McGovern Education Group

Bachelor of Nursing (BSN) er en fireårig bachelorgrad i videnskab og principper for sygepleje. Coursework omfatter emner som sygepleje videnskab, forskning, lederskab og ... [+]

.

Bachelor of Nursing ( BSN ) er en fireårig bachelorgrad i videnskab og principper for sygepleje.

Coursework omfatter emner som sygepleje videnskab , forskning , lederskab og beslægtede videnskaber, der informerer pleje af sygepleje.

Programmerne giver også eleverne en generel uddannelse inden for matematik , humaniora og samfundsvidenskab, der er tilpasset til at være mere relevant for sygepleje samt områder som ernæring , anatomi og kemi.

Undervisning på sygeplejeprogram begynder på $ 24.000 USD pr. Akademisk år, selvom der er delte stipendier til rådighed for højtydende internationale studerende baseret på IELTS (6.5) og TOEFL (90) eksamensresultater samt CGPA og SAT (1150) eksamensresultater.... [-]

USA Oklahoma City
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
McGovern Education Group

En Bachelor of Healthcare Administration grad er en fire-årig bachelorgrad, der er beregnet til studerende, der ønsker at forfølge karriere involveret i forretninger af m ... [+]

En Bachelor of Healthcare Administration grad er en fire-årig bachelorgrad, der er beregnet til studerende, der ønsker at forfølge karriere involveret i forretninger af medicinske faciliteter.

Kursusemner kan omfatte regnskab , sundhedslovgivning , sundhedslovgivning , sundhedsøkonomi , medicinsk etik , sundhedsplejemarkedsføring , informationsteknologi inden for sundhedspleje og driftsledelse .

Nogle programmer giver eleverne mulighed for at koncentrere sig om specifikke områder som sundhedsledelse , nødhåndtering , sundhedsinformationssystemer og langtidspleje .

Mange programmer omfatter uddannelse og praktisk erfaring i form af forskningsprojekter, præsentationer og OPT- og CPT- muligheder med undervisning på $ 24.000 USD pr. Akademisk år, selv om delte stipendier er tilgængelige for højtydende internationale studerende baseret på IELTS (6,5) og TOEFL (90) eksamensresultater samt CGPA og SAT (1150) eksamensresultater.Pixabay / Pexels... [-]

USA Oklahoma City
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk